1870's Tas Konak Otel
0 nuit
Chambres et hôtes
1 chambre, 2 adultes, 0 enfant
Tous les établissements à Yelalti Mahallesi

1870's Tas Konak Otel

Yelalti mh. Yildizpark sk, No 22, 35430 Yelalti Mahallesi, Turquie
Afficher sur la carte
With a stay at Urla Taş Konak Otel in Urla, you'll be 25.2 mi (40.5 km) from Izmir Harbour and 27.8 mi (44.7 km) from Ilica Beach. This hotel is 29.6 mi (47.7 km) from Aqua Toy City.Voir plus
Nous égalons les prix
hotel overview picture
4.6/5Propreté : 4.6
Les 13 évaluations
Services et équipements
ParkingWi-Fi dans les espaces publicsGratuitPlongée en apnéeÉquitationZone fumeursSalle multifonctionnelle
Tous les services et équipements
Alentours
Aéroport : Aéroport Adnan - Menderes
(46,3km)
Monument : Gru Art Gallery
(<100m)
Monument : Çarşı Hoca Ali Camii
(<100m)
Carte

Chambres

Avis des voyageurs

Conditions

Services et équipements

Chambre supérieure
1

Chambre supérieure

1 Lit queen size et 1 Lit simple
Avec fenêtre(s)
Non
Climatisation
Salle de bain privée
Minibar
Téléviseur
Informations de la chambre
Voir les disponibilités
Chambre double de luxe
9

Chambre double de luxe

1 Lit queen size et 1 Lit simple
Avec fenêtre(s)
Non
Climatisation
Salle de bain privée
Minibar
Téléviseur
Informations de la chambre
Voir les disponibilités
Chambre double de luxe
5

Chambre double de luxe

1 Lit queen size
Avec fenêtre(s)
Non
Climatisation
Salle de bain privée
Minibar
Téléviseur
Informations de la chambre
Voir les disponibilités
Chambre Supérieure
6

Chambre Supérieure

1 Lit queen size et 2 Lit simple
Avec fenêtre(s)
Non
Climatisation
Salle de bain privée
Minibar
Téléviseur
Informations de la chambre
Voir les disponibilités

Avis des voyageurs(13)

4,6/5
Évaluations vérifiées
  • Propreté4,6
  • Commodités4,6
  • Emplacement4,6
  • Service4,6

Réservez maintenant et évaluez cet hôtel à l'issue de votre séjour pour gagner jusqu'à 120 Trip-Coins (environ 1,96 NZD). Les Trip-Coins peuvent être utilisés pour économiser instantanément sur votre prochaine réservation d'hôtel.

En raison des réglementations locales dans certains pays/ régions, le contenu des évaluations associées ne peut pas être consulté.

Invité
17 avril 2023
A nice cosy boutique hotel in Urla. Original stone house from 19th century converted into a 5 room hotel. Elegantly decorated. Owners and staff were very friendly and helpful. Rooms are not large but neat and clean. Breakfast is excellent. Very close to city center and dining area. Highly recommended.
Traduire
Invité
12 avril 2024
Keyifle konakladıgımız bir bayram tatiliydi. İşlet**cilerin ve çalışanların güleryüzlülüğü çok hoştu. Sıcak temız bır ortam. Urlaya yıne gelsem konaklayacagımız yer olur. Konumu cok guzel. Sanat sokağına yakın. Kucuk hedıyelerı ıcınde ayrıca tesekkur ederız.
Traduire
Invité
17 mars 2024
Özel bir günümüzü kutlamak için gittiğimiz Urla’da buradaki yorumlar üzerine Taş Konak’ta kaldık ve her anımızda “iyi ki” dedik. Oğuz Bey’in yapıcı yaklaşımı, Urla’ya ilişkin önerileri, otelin rahatlığı, temizliği ve konumu küçük tatilimizi mükemmel hale getirdi. Tekrar gidersek kesinlikle yine burayı tercih edeceğiz. Şiddetle tavsiye edilir :)
Traduire
Demet O
31 janvier 2024
Tamamen tesadüf eseri bulduğumuz işle**ede 2 gün konaklama fırsatımız oldu. Hava çok soğuk olmasına rağmen sıcacık ortamları, samimiyetleri ve ilgileri ile içimizi ısıtan Oğuz bey ve Şebnem hanıma çok çok teşekkür ederiz. Güzel günlerde tekrar buluşmak dileğiyle…
Traduire
Invité
1 janvier 2024
Arkadaşlarımızla yılbaşına denk getirdiğimiz 2 günlük konaklamamızdan çok memnun kaldık. Çok güzel, ince detaylarla dekore edilmiş, sizi eskiye götüren, taş ve ahşap dokulu, 5 odalı bir konak. Şebnem hanım, Oğuz bey ve oğulları Nihat bey’in güzer yüzlü, ilgili, sıcacık misafirperverliğiyle evimizdeymiş gibi rahat hissettik. Konumu çok merkezi, önünde park yeri bulmak mümkün, dolu olması halinde yakın da otopark mevcut. Kahvatı da özenle seçilmiş ürünlerle zengin ve özellikle kendilerinin yapmış oldukları reçelleri çok özel. Oğuz bey’in hazırlamış olduğu yılbaşı yemeği çok çeşitli ve lezzetliydi. Her şey için çok teşekkürler🙏🥰
Traduire
Invité
1 janvier 2024
Urla merkezde, her yere çok yakın konumda tarihi dokusu bozulmadan yenilenmiş , çok şık dekore edilmiş bir konak. 3 gece konaklama fırsatını yakaladığımız bu sevimli konağın bir o kadar sevimli ve cana yakın ev sahipleri Oğuz bey ve Şebnem hanım bize müşteri değil evlerinde ağırladıkları misafirleri gibi davrandılar . Kahvaltıda değişik yörelerden seçilmiş leziz peynirler, kendi yaptıkları reçeller, pişi gibi özel ürünleri ta**a şansı bulduk. Akşam yemeği ise Oğuz beyin elinden çıkmış bir lezzet şöleniydi. Önceden mutlaka yemek için haberleşmeniz gerekir.Gezilecek yerler için de çk yardımcı oldular. Tekrar gidebilmek için fırsat kollayacağımız bir mekan . Teşekkürler Akalın ailesi..
Traduire
Invité
28 novembre 2023
Harika bir tatildi odalar çok güzel ve yataklar çok rahattı . binanın taş oluşu son derece rahat uyumamıza sebep oldu . kahvaltı muhteşemdi. sahipleri Şebnem Hanım ve Oğuz Bey’in sıcak samimi yaklaşımları bizi çok mutlu etti. yardımcıları Aynur hanıma da ayrıca teşekkür ederiz. tekrar Urla‘ya geldiğimizde kesinlikle kalmak isteyeceğimiz bir yer.
Traduire
Invité
26 novembre 2023
Kahvaltı yemek harika,ortam aile için uygun,sahipleri değerli insanlar,odalar özenli,otel sahibi iyi bir gurme ve kullandığı ürünleri çevredeki üreticiden özenle seçmiş.Aynur hanım on güzelyüzlü servisi
Traduire
Invité
31 janvier 2023
05/09/2022 tarihleri arasında 4 gece konaklama yaptık öncelikle servisten sorumlu SELİN hanıma ilgi alaka güleryüzü için çok çok tşkler ediyoruz 🙏otele gelince orta standartta temiz sayılır kahvaltı çok kötü değil temel serpme kahvaltıyı alabilirsiniz biz çom iştahlı insanlar olmadığımız için bize yeterli geldi lakin kahvaltıya çok önem veren bir aile iseniz çok mutlu olamayabilirsiniz.Bunlar bir şekilde çözülür lakin beşeri ilişki güleryüz ev sahipliği bu konuda maales hüseyin bey kendileri çok yoksun.Benim hatam odalarda sigara içilmediğine dair uyarı resimlerini görmemem evet bu benim hatam hani bazen bakar körmüsün derlerya galiba öyleyim görmedim asla kasti olarak yapmış değilim buraya kadar hatamı kabul ederken bundan sonrasındaki tarzı uslubu tabiri ŞİDDETLE KINIYORUM çünlü hüseyin bey 3 gecenin sonunda henüz 1 günümüz daha varken kurallara uymadığınız için kalan gününüz iptal olmuştur diye mesaj attı adap işletm**ilik misafir perverlik önce uyarmayı sözlü tekrarı gelirse rezervasyon iptalini gerektirir.Hüseyin bey bizi diğer yorumdan dolayı arıyor ve 1 yıldız vermişsiniz diye aynı tarzda hesap soruyor evet sizin şahsınıza 1 yıldız verdik tekefondaki hesap sormanızada olsa idi -10 verirdik diyosunuzki odadaki bardaklar hergün izmarittii hayır anlayamadığım şu 4 gece boyunca kaldık 3.gün temizliği ben istedim hergün oda temizlenmedi bu konuda ya bilginiz yok yada balçıkla denizi kapatm**a çalışıyorsunuz.Size tavsiyem turizm mezunu olan biri olarak gerşeyden önce beşeri ilişkilerinizi düzeltm**iz olur otel nasıl olsa doluyor ihtitacım yok diye düşünüyorsanız ki bıraktığınız intiba bu herşey para değil maalesefff !!!!!Diğer konaklayanlarınızlada bu platform üzerinden bayabaya kavgalar yaparak cevaplar vermişsiniz iyisinide kötüsünüde kabul edip hatalarınızı kucaklayarak yerini sevgiye saygıya misafir perverliğe bırakmanız umuduyla...
Traduire

Politiques de l'établissement

Heures d'enregistrement et de départ de l'hôtel
Enregistrement : 14:00–18:00
Départ de l'hôtel : avant 12:00.

Horaires de la réception : [lun-dim]09:00 - 18:00

Enregistrement automatique : contactez l'établissement pour obtenir le code d'accès

Pour l'enregistrement, contactez l'établissement 2 jours à l'avance.

Conditions relatives aux enfants
Veuillez contacter l'hôtel pour des informations relatives aux politiques de lits supplémentaires et d'accueil des enfants.

Berceaux et lits supplémentaires
Veuillez contacter l'hôtel pour plus de détails sur les conditions relatives aux lits bébés et aux lits d'appoint.

Petit déjeuner
Type continental, anglais/ Irlandais complet, halal
ÂgeFrais
Adulte
Contacter l'hôtel
Les frais supplémentaires pour le petit déjeuner ne sont pas inclus dans le total et doivent être réglés sur place.

Voir plus

Description de l'établissement

  • Nombre de chambres : 5
With a stay at Urla Taş Konak Otel in Urla, you'll be 25.2 mi (40.5 km) from Izmir Harbour and 27.8 mi (44.7 km) from Ilica Beach. This hotel is 29.6 mi (47.7 km) from Aqua Toy City.

Take in the views from a garden and make use of amenities such as complimentary wireless internet access and concierge services. Additional amenities at this hotel include a communal living room, a living plant wall, and a reception hall.

Satisfy your appetite at the hotel's coffee shop/cafe. Mingle with other guests at the complimentary reception, held daily. A complimentary full breakfast is served daily from 8:30 AM to 11:00 AM.

Featured amenities include express check-in, express check-out, and dry cleaning/laundry services.

Make yourself at home in one of the 5 individually decorated guestrooms, featuring minibars and LED televisions. Your memory foam bed comes with Egyptian cotton sheets. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Bathrooms feature showers, hair dryers, and slippers.

Services et équipements

Voir plus

Questions fréquemment posées

Quelles sont les heures d'arrivée et de départ du 1870's Tas Konak Otel ?

Les heures d'arrivée sont après 14:00 et les heures de départ sont avant 12:00.

Combine cela coûte-t-il de séjourner au 1870's Tas Konak Otel ?

Les prix au 1870's Tas Konak Otel varient en fonction de différents facteurs comme les dates de séjour et les conditions de l'hôtel. Pour consulter les prix, veuillez sélectionner les dates auxquelles vous souhaitez séjourner dans l'établissement.

Quel est l'aéroport le plus proche de 1870's Tas Konak Otel ?

L'aéroport le plus proche est Aéroport Adnan - Menderes. Il se trouve à 46,3km de l'hôtel soit environ 37minutes en taxi.

Le 1870's Tas Konak Otel propose-t-il un petit déjeuner ?

Oui, le 1870's Tas Konak Otel propose un petit déjeuner.

Quels sont les services et commodités proposés par le 1870's Tas Konak Otel ?

Le 1870's Tas Konak Otel dispose des commodités et propose les services suivants : Enregistrement et départ express, Pas de réception 24h/24, Service de conciergerie.

Le 1870's Tas Konak Otel propose-t-il un service de transfert aéroport-hôtel ?

Non, le 1870's Tas Konak Otel ne propose pas de service de transfert aéroport-hôtel.

Le 1870's Tas Konak Otel se trouve-t-il à proximité d'attractions touristiques ?

Le 1870's Tas Konak Otel se trouve à proximité des attractions touristiques suivantes : Gru Art Gallery(≃ <100m), Çarşı Hoca Ali Camii(≃ <100m), Urla Belediyesi Demokrasi Parkı Kent Konseyi Engelli Meclisi(≃ 110m).

Y a-t-il une piscine au 1870's Tas Konak Otel ?

Non, le 1870's Tas Konak Otel ne dispose pas d'une piscine.

Le 1870's Tas Konak Otel dispose-t-il d'équipements de remise en forme ?

Non, le 1870's Tas Konak Otel ne dispose pas d'équipements de remise en forme.

Le 1870's Tas Konak Otel dispose-t-il d'un parking ?

Oui, le 1870's Tas Konak Otel dispose d'un parking.

À propos de cet établissement

Aéroport le plus procheAéroport Adnan - Menderes
Distance jusqu'à l'aéroport46.7KM
Prix ​​moyen à partir deNZD316